Майстер-клас "Технологія виготовлення хліба на основі житнього борошна на заквасках спонтанного бродіння" від Вадима Россохи

21 августа 2018 года

files/Master Class/2018/rossoxa zhito.jpg

Россоха Вадим Олександрович - талановитий пекар з 24-х річним досвідом роботи. У 2005 році проходив навчання у Франції, в таких майстрів, як Ерік Кейзер і Лоран Бурс'є. Працював на посаді шеф-пекаря в закладах: "Волконський", "La Brioche", "КРУАСАН D'OR", "Paul", ... В 2008 році призер конкурсу "Вироби з тіста" на міжнародній виставці готельно-ресторанного бізнесу.

На майстер-класі ми розглянемо технологію виготовлення хліба на основі житнього борошна на заквасках спонтанного бродіння та виготовлення солоних (закусочних) заварних тістечок-гужерів. Також очікується багато розмов, цікавих легенд  та випікання хлібобулочних виробів на різних типах пічок.

До участі запрошуються керівники, технологи, пекарі, кондитери, кухарі, менеджери по закупівлі обладнання.

Вартість участі - БЕЗКОШТОВНО, необхідна попередня РЕЄСТРАЦІЯ, кількість місць ОБМЕЖЕНА!

Реєстрація за телефоном: (097) 796-37-71, (063) 763-31-79.

Дата і час проведення: 21 серпня, 11:00-17:00.

Місце проведення: Київ, пр-т Леся Курбаса 2Г, тренінг-центр компанії «Новий Проект».

РЕЄСТРАЦІЯ